Speciale Salon

met DJ Tonada

zaterdag 3 november 2018

 

18.45: Zaal open, Podium-Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 LJ Utrecht

19.00 - 20.00: Práctica met docenten Annelies en Egbert.

Kosten € 6,- (of € 13,- in combinatie met de salon)

Dit práctica is een gelegenheid om te oefenen voor tangodansers van alle niveaus. Annelies en Egbert zijn op de dansvloer als docenten aanwezig aan wie je vragen kunt stellen. Er is volop ruimte voor verdieping van figuren, passen(combinaties), techniek, houding, afstemming, muzikaliteit..., kortom voor alles wat jouw/jullie dans kan verfijnen en verrijken. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Neem wel zelf een oefenpartner mee.

20.00 - 23.00 uur: Salon met dj Tonada en Annelies en Egbert als gastvrouw en gastheer.

DJ Tonada draait in Nederland, Duitsland en jaarlijks in Buenos Aires, in beroemde milongas en op festivals. En velen kennen hem o.a. van de zomerse Groenmarktsalon in Amersfoort.

Hij laat je de energie voelen die de Argentijnse Tango in zich draagt.

Geef je in je dans over aan de tangoklanken en geniet !

Entree Salon: € 9,-

Voor alle nieuwe dansers van Argentijnse Tango Anna Rosa van dit seizoen is het eerste práctica en/of salonbezoek gratis!

Tijdens de salon is er mogelijkheid tot het bekijken en kopen van tangokledingbesoluna van BesoLuna Fashion Design van Elisabeth Karstens.

Je kunt ook je eigen tweedehands tango-schoenen ter verkoop aanbieden op deze avond.

 
www.sterrensalons.nl

Twee maal per maand organiseert Sterrensalons een tangosalon, deze keer in Podium-Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 LJ Utrecht