Nieuwjaarssalon Koetshuis Kasteel De Haar

zondag 7 januari 2018

met live muziek van Tango Extremo

 
Koetshuis_de_Haar2

De Locatie

Koetshuis kasteel De Haar

Kasteellaan 1, Haarzuilens (vlakbij Vleuten- De Meern)

De Salon

Ook nu weer beginnen we het tangojaar 2017 met een bijzondere salon op een van de mooiste locaties van Nederland. Geniet van de mooiste tangomuziek, lekker eten en bijzonder gezelschap.

Samen met Stichting Dutch International Tangoweek (Tangoclub) is dit evenement inmiddels een terugkerende traditie geworden.

Kom je met ons de start van het nieuwe jaar 2018 vieren?

Gastvrouw Annelies Gietelink; gastheer Frank Perquin.

Live muziek

16:00 - 22:30: Salon met live muziek van Tango Extremo

Er worden twee live sets gespeeld: om 19:00 en om 20:15 uur.

DJ

Naast de live muziek hebben we als DJ Mateo El Fino. Op zijn eigen wijze vult hij de salon met mooie dansbare tangoklanken.

Nieuwjaarssalon Menu

Hoofdgerecht, een keuze tussen vlees en vegetarisch:

 • Dry aged entrecote - puree van zongedroogde tomaatjes - courgettepasta - peultjes - crθme van kervel en pastinaak - jus van Madeira
 • Polenta - puree van zongedroogde tomaatjes - courgettepasta - peultjes - crθme van kervel en pastinaak - saus van citroengras
 • Nagerecht:

 • kaneel panna cotta - chocoladebrownie - schuim van ster-anijs - stoofperen-ijs - in bastogne gelegde peer
 • Bestellen salonkaartjes en kortingscode

  Op basis van de feedback van bezoekers verkopen we dit jaar minder kaarten. Dus, als je erbij wilt zijn, dan is het raadzaam om niet te lang te wachten met het bestellen.

  Kaartjes zijn online verkrijgbaar via de webshop hieronder. De kaartprijs is exclusief bankkosten, afhankelijk van de gekozen betaalmethode (bijv. iDeal: € 0,35)

  De kaartprijs is inclusief gratis toegang tot de kasteeltuinen (ter waarde van 4 euro) en parkeren (ter waarde van 4 euro).