Salon Rosa met Orquesta Típica Tango Pasión

zaterdag 16 december 2017 (práctica vooraf)

18.45: Zaal open, Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht

19.00 - 20.00: Oefenen tijdens een práctica met docenten Annelies en Egbert

Deelname € 6,- (of € 15,- in combinatie met de salon)

Dit práctica is een gelegenheid om te oefenen voor tangodansers van alle niveaus. Annelies en Egbert zijn op de dansvloer als docenten aanwezig aan wie je vragen kunt stellen. Er is volop ruimte voor verdieping van figuren, passen(combinaties), techniek, houding, afstemming, muzikaliteit..., kortom voor alles wat jouw/jullie dans kan verfijnen en verrijken. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden.

20.00 - 23.30: Salon met dj Tonada en met Annelies en Egbert als gastvrouw en gastheer.

Tijdens de salon is er een optreden van Orquesta Típica Tango Pasión.

Het orkest staat onder leiding van bandoneonspeler Gerard van Duinen, de arrangementen zijn ook van zijn hand. Hij studeerde bandoneon bij Leo Vervelde en Carel Kraayenhof aan het Rotterdams Conservatorium en was drie jaar leerling van de virtuoze Argentijn Juan-José Mosalini aan het Conservatoire Edgar Varèse in Parijs.

 La Pasion

Contrasten zijn het kloppende hart van de Argentijnse tango. Heftige emotie tegenover ontroerende melodieën, agressieve ritmes na ontwapenende momenten.

Orquesta Típica Tango Pasión heeft een gebalanceerde bezetting van strijkers, accordeons en bandoneons, piano, contrabas, gitaar, houtblazers en een zangeres. Zeventien bevlogen muzikanten bieden een spetterende avond voor gepassioneerde dansers. Op het programma staan klassieke tango's, maar ook recent repertoire.

Zij spelen deze avond twee danssets met mooie dansbare tango's.

Entree salon € 12,- (€ 3,- extra vanwege live muziek)

Voor alle nieuwe dansers van Argentijnse Tango Anna Rosa van het huidige seizoen is het eerste práctica/salonbezoek gratis!

 
www.sterrensalons.nl

Twee keer per maand salon, meestal in Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht